Aspiratiecoach ervaringen

Aspiratiecoach ervaringenAspiratiecoach ervaringen

De Aspiratiecoach vind het heel belangrijk om je mening te horen over je ervaringen met de Aspiratiecoach. Dit kan gaan over de coaching, workshops of  lezingen. Het is belangrijk te weten hoe je dit hebt ervaren zodat de dienstverlening optimaal blijft. Ook help je anderen door het vertellen van je ervaring de stap te zetten naar hulp van een professionele en betrouwbare coach!

Alvast  hartelijk dank voor je medewerking!

 

Bedrijfsnaam : Aspiratiecoach
Website :
Beoordeling samenvatting : Alle beoordelingen  5 van 5 , stemmen , waarderingen

zonder veel woorden, veel geleerd, enorme passie voor het vak ervaren, kennis van zaken, ervaringsdeskundige bij autisme wat heel fijn is als je hiermee problemen ervaart als je ouder bent, top!

Ik heb de bijeenkomst als heel, heel, heel fijn ervaren, rustig en duidelijk. Ik zou Aspiratiecoach.nl zeker aanbevelen.

De eerste klik begon al op de website van Aspiratiecoach,nl. De openheid maar ook de positiviteit die hier vanuit ging sprak me aan. Ik vond het wel een beetje raar omdat ze gespecialiseerd is in autisme maar ik niet autistisch ben. Vanaf het intakegesprek ben ik door haar meegenomen op mijn eigen reis. Vol enthousiasme, openheid en vooral haar onbevooroordeeld en liefdevolle benadering brachten mij weer op de goede weg. Mijn oordeel: niet aarzelen maar vooral gaan!

Maastricht   

Hi Mirella,

Naar aanleiding van mijn ervaring met jou als coach wil ik jou en iedereen die het wil het volgende laten weten:

Mirella is voor mij een hele goede Coach en Hypnotherapeut!
Ik heb er veel meer aan gehad dan die 3 jaar die ik bij een vrouwelijk Psychologe heb gelopen.
Ik heb echt 't gevoel dat Mirella je wilt verder helpen en je niet alleen 't verhaaltje wilt laten vertellen.
Bij Mirella heb ik echt 't gevoel dat dat pas 't begin is. Zij laat je jouw verhaal doen, in je eigen woorden en gevoel wat daar aan vast zit en dan gaat ze je aan de hand meenemen en helpen hoe je 't kan verwerken. Of geeft ze je de handvatten aan die je nodig hebt om 't een goed plekje te kunnen geven om door te kunnen gaan.
ik ging er elke keer vele kilo's lichter weg, vol vertrouwen en met handvatten.
Het is een wereld van verschil van begin tot nu. Ik heb weer de touwtjes van mijn leven en gevoel weer in handen.
ik heb de leiding over mijn emoties en gedachten.
Ik vind 't fijn dat je de tijd krijgt om te "landen" bij haar.
Tussen de sessies door mag je haar ook altijd om raad vragen.
Of als er later nog zaken loskomen.
Haar coaching heeft ook goede invloed op het gezin. Mijn vorderingen zijn ook de vorderingen van mijn gezin.
Door haar coachingstechnieken kan ik me nu in allerlei verschillende situaties redden.
Ik ben nog niet klaar met mijn traject maar ben vol vertrouwen dat ik met haar hulp nog verder kan komen.
Ik zou zoveel mensen weten die bij haar op het juiste adres zouden zijn, als ze wilden.
Maar dat is hun eigen keuze. Mirella zal je de helpende hand uitsteken en je zal blij zijn dat je die stap
hebt gezet.
Het is wel duidelijk dat wat ik graag wil zeggen: Hoe blij ik met haar ben 😉

xx knuff Angelique

Stein   

Lieve Mirella,
Ik dank je recht vanuit mijn hart. Want jouw begeleiding en steun hebben me grote stappen verder geholpen. Uiteindelijk heb ik het toch zelf gedaan maar wel met de zekerheid dat je altijd bereid was naar me te luisteren op een manier waarop ik altijd het gevoel had dat je me heel goed begreep. Je hebt me steeds wat meer vertrouwen gegeven waardoor ik ook steeds meer vertrouwen in mezelf kreeg. Ik heb mezelf meer leren accepteren. Waardoor ik ook weer ging voelen en ontdekken wat ik nou echt wil. En zo kon ik mijn kracht weer vinden om mijn grenzen aan te geven (de vrouw)
Via jou heb ik ook een andere creatievere wereld met hele leuke creatieve mensen leren kennen. Hierin valt voor mij zoveel te ontdekken. Ik kan niet meer wachten en hoop dit ook met jou te mogen blijven delen. Dankjewel lieve Mirella....ik weet over wie je brief gaat en eerlijk gezegd heb ik een traantje moeten weg pinken. Dit heeft nog nooit iemand gedaan. Heel bijzonder om terug te lezen hoe jij de sessies ervaren hebt. Nogmaals bedankt! Ik weet weer hoe ik thuis moet komen :)
Liefs van mij.....

Ik heb Mirella leren kennen als een buitengewoon gepassioneerd professional. Mirella werkt vanuit het hart en kan op een laagdrempelige manier inzichten verschaffen en dit omzetten naar persoonlijke groei. Mirella heeft de gave om, totaal onverwacht, op het juiste moment de juiste vraag te stellen. Verassend, maar ijzersterk!

De bijeenkomst in het kader van de autismeweek heb ik als heel prettig ervaren, fijne sfeer, veel geleerd over de belevingswereld cq. dagelijkse gang van zaken bij autisme. Ik zou Aspiratiecoach.nl zeker aanbevelen. Er is veel begrip over het leven met autisme vanuit eigen ervaring en ik denk dat veel mensen hiermee op de juiste manier geholpen kunnen worden.

Mirella is altijd zeer betrokken en zorgt ervoor dat je op je gemak bent. Ik beveel haar als coach van harte aan! 😘