Overgave

Facebookgoogle_pluslinkedinmailFacebookgoogle_pluslinkedinmail

Overgave

overgave Aspiratiecoach | www.aspiratiecoach.nlSoms blijven we hangen in ons verdriet, onmacht, pijn of andere emoties en weten hierdoor niet meer hoe we verder kunnen.  We zijn gericht op ons verdriet en zien daardoor onze mogelijkheden niet of vager.

Vragen om hulp blijkt nog niet zo makkelijk te zijn.
Het voelt soms als opgeven als we het niet alleen kunnen. Maar soms betekent overgave niet dat je het opgeeft maar hulp toelaat.

Het betekent dat je de hulp accepteert om  samen te werken om uit een situatie te komen of om beter om te gaan met de situatie. Hoe mooi is het als je je ervaringen gewoon kunt vertellen zonder dat er over geoordeeld wordt en er ook geluisterd wordt naar hetgeen je niet verteld.

En dan iemand bereid vinden die je bij de hand neemt om je de gereedschappen te laten zien die je nodig hebt om weer verder te komen. Dat je moed, kracht en doorzettingsvermogen worden versterkt door samen aan je gestelde doel te werken!

Jij hebt al die gereedschappen paraat maar soms weet je niet meer waar je ze gelaten hebt. Aspiratiecoach gaat samen met jou op zoek naar deze gereedschappen. Ook kunnen nieuwe gereedschappen toegevoegd worden als je die nodig hebt om verder te komen.

Aspiratiecoach werkt altijd vanuit haar hart en ziel. Aspiratiecoach is een professioneel opgeleide coach en ervaringsdeskundige op diverse gebieden. Zij staat er voor open om haar expertise, ervaring en professie met liefde te delen. Aspiratiecoach is speciaal voor volwassenen met autisme en voor volwassenen die te maken hebben of hebben gehad met huiselijk geweld of seksueel misbruik. Maar zeker ook voor andere levensvragen of als je vastloopt in je leven of werk.

Aspiratiecoach werkt met diverse methodes om je weer op jouw eigen pad te brengen en je doel te bereiken. Aspiratiecoach is tevens opgeleid tot NLP en Hypnose Master en familieopsteller. Het is mogelijk om te werken met individuele opstellingen die zeer effectief zijn om inzicht te krijgen in hetgeen je tegenhoud in je leven.

Mocht je geïnteresseerd zijn in opstellingen in groepen verwijs ik je graag naar www. familieopstellingenlimburg.nl.  Familieopstellingen Limburg maakt onderdeel uit van Aspiratiecoach.nl en daar begeleiden wij met liefde en respect opstellingen in groepen.

Vragen om hulp geeft aan dat je moed, kracht en doorzettingsvermogen hebt om verder te komen in je leven. Het vragen om hulp is niet opgeven maar het getuigt juist van de wil om je leven een positieve wending te geven.

Bij Aspiratiecoach staan veiligheid, respect, integriteit en samenwerking voorop!

Een warme groet,

De Aspiratiecoach!

Facebookgoogle_pluslinkedinmailFacebookgoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *