contact

Afspraak maken of contact met Aspiratiecoach?

Aspiratiecoach afspraak

Wilt u weten wat de Aspiratiecoach voor u kan betekenen? Voor het maken van een afspraak, contact met of voor vragen over Aspiratiecoach vult u het onderstaand contactformulier volledig in. Tevens geeft u aan op welk telefoonnummer u bereikbaar bent. De Aspiratiecoach belt u zo spoedig mogelijk voor een afspraak op het door u opgegeven nummer.

Bij afwezigheid van de Aspiratiecoach zal dit vermeld worden op deze pagina. Dan zal Aspiratiecoach direct na de afwezigheid met u contact op nemen.

Het kennismakingsgesprek zal altijd plaatsvinden in de praktijk van de Aspiratiecoach te Heerlen. Bij vervolgafspraken zijn in overleg andere locaties mogelijk, zoals bij u thuis of op het werk. Bij afspraken buiten de praktijk geldt een reiskostenvergoeding per kilometer van 0,19 eurocent.

Openingstijden

Coachingsgesprekken zijn mogelijk van:

maandag tot en met donderdag van 18.00 tot 21.00,

vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00

zaterdag van 9.00  tot 13.00.

U kunt zich aanmelden via mail middels het contactformulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Voorwaarden Aspiratiecoach

Indien een afspraak minder dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Betalingen dienen aan het einde van elke sessie contant te worden voldaan, tenzij anders is overeengekomen. De algemene voorwaarden worden u, indien gewenst, ter beschikking gesteld.

Aspiratiecoach Mirella Dohmen
Parkweg 17
6414 HL  Heerlen
Klik hier voor een routebeschrijving

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht