Goud!

Facebookgoogle_pluslinkedinmailFacebookgoogle_pluslinkedinmail

Goud!

Goud! Aspiratiecoach coach voor autisten | www.aspiratiecoach.nl

Wat een mooie gedachte is dit! Als de Japanners iets maken wat schade heeft geleden vullen ze deze met goud. Ze denken dat iets wat schade heeft geleden en een geschiedenis heeft nog mooier wordt dan ooit tevoren.

 

 

 

 

Wat als wij dat nu ook eens deden. Als wij onze geleden schade eens zouden repareren met gedachten, gevoelens en daden van goud.
Als we eens beseften hoeveel we waard zijn of kunnen zijn voor onszelf en anderen. Dan kunnen we onszelf ook helen met gouden compassie.

Hoe meer je geleden hebt in het verleden en hoe gebroken je ook geweest mag zijn zal je na deze aanpak schitteren als ooit tevoren!
Hoe mooi is het om je voor te stellen hoe je je schade zachtjes en met veel compassie aanraakt en bestrijkt met goud. Kijk dan hoe je langzaam weer begint te helen. Je zal schitteren en steeds meer eigenwaarde krijgen. Kijk dan eens hoe anders je omgeving  je zou benaderen als jij als in een schittering langsloopt. Je zou ze bijna verblinden met jouw pracht en praal.

Jouw gevoel van rijkdom zou dan uitstralen naar diegene die de pot met goud nog niet hebben ontdekt. En jij…kan dan uiteindelijk degene zijn die de pot met goud doorgeeft aan die ander. Zodat we uiteindelijk onze geleden schade zichtbaar laten schitteren op deze wereld. Het neemt niet weg dat hetgeen je gebroken heeft altijd bij je zal blijven. Het maakt wel dat je geen schaamte meer hoeft te hebben over hetgeen in je verleden gebeurd is. Geen schaamte meer voor de geleden schade maar respect krijgen voor wat je gedragen hebt en nu vol trots mag tonen. Hoe heerlijk zou dat zijn?

Ik gun jou die pot met goud, ik draag hem met alle liefde over. Als je zelf niet in staat bent om je schade in te smeren ben ik er ook om je mee te helpen. Er is nog genoeg voor een ieder die zijn schade wil repareren en daarmee weer de pot met goud kan overdragen aan een ander! Ik gun het jullie allen zo van harte om te schitteren als nooit tevoren!

Warme groet,

De Aspiratiecoach!

Facebookgoogle_pluslinkedinmailFacebookgoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *