Pinterest Quotes by Mirella!

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail

Pinterest quotes by Mirella!

Al een tijdje geleden ben ik gestart met het maken van eigen quotes die ik vervolgens plaats op mijn Facebookpagina’s Aspiratiecoach.nl en Familieopstellingen Limburg. Deze quotes verzamel ik nu en plaats deze ook op mijn eigen Pinterest bord (Quotes Autism and more by Mirella).

journey elephant

Het maken van quotes is niet makkelijk, ieder heeft zijn eigen interesses en voorkeuren. Echter het in het openbaar plaatsen van quotes is nog minder makkelijk. Je hoopt dat een ieder achter je woorden de boodschap kan halen die als inspiratie kan dienen. Of een stukje onbegrip weghalen als het gaat over autisme. Dat is namelijk mijn hoger doel, een open en eerlijke communicatie over het begrip autisme. Als ik daar mijn steentje in kan bijdragen is mijn doel bereikt. Het is dan ook heel fijn om te merken dat mijn quotes gedeeld worden op de grootste autisme sites in Amerika. Dat is dan weer een pluimpje op mijn autismehoedje!

Ik hoop dat ik jullie inspiratie mag geven mede door mijn quotes en dat deze inspiratie ook doorgegeven wordt middels het delen hiervan. Want…iedereen heeft recht op inspiratie vanuit het hart gegeven! Dus neem eens een kijkje op bij de Pinterest quotes by Mirella!

autism struggling

 

 

 

 

 

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *