Vogeltje

Facebookgoogle_pluslinkedinmailFacebookgoogle_pluslinkedinmail

Vogeltje

Er zullen genoeg momenten zijn in je leven waarop je weet dat je een besluit moet maken dat je leven veranderen zal.
Je twijfelt of het haalbaar is, je twijfelt of je dat zou kunnen. Natuurlijk mag die twijfel er zijn, alles mag er zijn.
Als je een vogeltje jarenlang opsluit zal het ook twijfelen of het nog zal kunnen vliegen. Aspiratiecoach - Een vogeltje
Het heeft daarom ook tijd nodig om uit het kooitje te komen. Het zal proberen zijn vleugeltjes uit te slaan en te vliegen. 
Het zal bevestigd moeten worden dat het mogelijk is om te vliegen al zijn het maar iedere keer kleine stukjes.

Maar eens, op de goede tijd, zal het de moed en kracht vinden om echt uit te vliegen! Het vogeltje zal hierdoor weer zelfverzekerd en trots rond vliegen waarheen het maar wil!

Het kooitje staat voor alles wat je tegenhoud om uit te vliegen en je twijfel of je het zou kunnen.
Een vogel is, net als een mens, niet gemaakt om opgesloten te zitten in welke situatie dan ook. Het kooitje staat voor je eigen gedachten en gevoelens die je tegenhouden om je uit te laten vliegen. 

Bedenk eens waar je naar toe zou willen gaan in je leven. Zie, hoor of voel eens hoe het voor je is als je daar zou zijn. Zie, hoor of voel eens hoe anders het is dan je huidige situatie en stel je dan eens voor dat je daar naar toe zou gaan. Hoe fijn is dat om daar een kijkje te kunnen nemen? Besef dat het kracht, moed en doorzettingsvermogen vergt om uit te vliegen. 
Dat alles heb je in je, soms ben je het alleen even kwijt. 

En mocht je niet alleen willen vliegen, vlieg ik een eindje met je mee totdat…..je zelfverzekerd en trots je weg verder vervolgt….omdat je het kan!

Fijne dag,
De Aspiratiecoach

Facebookgoogle_pluslinkedinmailFacebookgoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *