Kennismaken met de Aspiratiecoach: autisme coach limburg

Over Mirella Dohmen                                             

autisme coach Limburg: Aspiratiecoach Mirella Dohmen

Ik ben Mirella en ben geboren in 1965 in Heerlen. Mijn jeugd heb ik doorgebracht in Rotterdam.  Ik ben afkomstig uit een gezin met 3 kinderen waarvan ik de jongste was. Zelf heb ik nu een gezin met drie kinderen waarvan ik, nu als moeder,  de oudste ben. Tussen deze 2 gebeurtenissen ligt een hele wereld aan hoogte- en dieptepunten die mij gevormd hebben tot wat ik nu ben. Humor en positiviteit spelen een belangrijke rol in mijn leven.
Op mijn 19e ben ik teruggekeerd naar het zonnige zuiden van Nederland. Ik ben een alleenstaande moeder van 3 kinderen en oma van 2 schattige kleinkinderen. Al heel wat jaren heb ik een gelukkige latrelatie met mijn partner. Sinds 1996 werk ik fulltime in dienst van de overheid waaronder mede als teamcoach en agressiecoordinator.

In 1996 ben ik (her)gestart met mijn opleidingen MBO en HBO sociaal juridische dienstverlening welke ik in 2002 met succes afgerond heb. Daarna heb ik 2 opleidingen tot professioneel gecertificeerd coach gevolgd en afgerond en ben ik mij verder gaan verdiepen in de diverse coaching methodes. Hierbij kwam ik in aanraking met NLP en familieopstellingen en heb ik mij bekwaamd en gecertificeerd als master NLP en familieopsteller.

Over Aspiratiecoach

In mei 2014 heb ik het bedrijf Aspiratiecoach.nl opgericht  waarvan FamilieopstellingenLimburg.nl een onderdeel van is. Bij familieopstellingen Limburg werk ik samen met mijn partners Monique Jans-van Kuik en Rogier van Luijck en verzorgen wij familieopstellingen in groepen. Bij Aspiratiecoach behoren individuele opstellingen ook tot de mogelijkheden. 

Door mijn gezin kwam ik in aanraking met autisme en ADD. Alvorens de diagnoses werden gesteld waren er al heel wat jaren verstreken waarin onduidelijkheid voorop stond. Jammer, er was heel wat tijd verspild aan het verkrijgen en stellen van een diagnose terwijl het leven van het gezin toch verder ging zonder handvatten hoe hiermee om te gaan. Een tijd vol uitdagingen dus!

Daarnaast ben ik professioneel coach en ervaringsdeskundige met betrekking tot seksueel misbruik en huiselijk geweld. In eerdere jaren ben ik werkzaam geweest in en heb ik mijn bijdrage geleverd aan de vrouwenhulpverlening.  Voor de theoretische kant heb ik professionele lering gehad. Vanuit deze ervaring en leerschool weet ik dat het opbouwen van een ander leven nog niet zo makkelijk is. Ik besloot daarom om mijn ervaringen en expertise te gaan delen vanuit mijn professionele achtergrond, hart en ziel. Mijn praktijk Aspiratiecoach ben ik gestart vanuit de volle overtuiging een meerwaarde te kunnen zijn voor anderen. In mijn eigen praktijkruimte heb ik gezorgd voor een huiselijke sfeer waar veiligheid, respect, samenwerking en vertrouwen hoog in het vaandel staan.

autisme coach limburg: Aspiratiecoach

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten en kijk er naar uit!