Partners van de Aspiratiecoach

Aspiratiecoach werkt op  meerdere gebieden samen met partners. Dit zijn niet zomaar partners maar echte vakmensen die trots zijn op hun vak. Mag ik u voostellen aan de partners van de Aspiratiecoach?

Familieopstellingen Limburg, Familieopstellingen Zuid Limburg

Mijn zakenpartner en tevens vriendin Monique Jans-van Kuik is oprichtster van Wandelcoach Limburg en is samen met mij medeoprichtster van familieopstellingen Limburg. Monique verzorgt wandel- en natuurcoaching in het prachtige gebied rondom Kasteel Geulzicht. Zij is jarenlang werkzaam geweest bij Kasteel Geulzicht, het familiebedrijf behorende aan haar ouders. Voor familieopstellingen wordt een ruimte bij dit prachtige kasteel gebruikt.

Wandelcoach Limburg, Natuurcoach Limburg

Voor uw websites in WordPress:
De website is gemaakt door Sitescoach en een beetje van mezelf. Sitescoach heeft de site dusdanig aangepast zodat er niet teveel prikkels aanwezig zijn. Er is dus rekening gehouden met een groot deel van mijn doelgroep. Sitescoach heeft goed geluisterd naar de wensen voor deze site en blijft deze site ondersteunen!

Webdesign Limburg, Sitescoach voor WordPress Websites

Coaching, Training, NLP:

IONOI is de professionele organisatie voor persoonlijke ontwikkeling, toegepaste NLP opleidingen , familie -en systeemopstellingen en transactionele analyse in midden Nederland. De directeur van IONO, Rogier van Luijk, is medepartner van familieopstellingen limburg en heeft Monique en mijzelf opgeleid tot master NLP. Hij heeft dezelfde leerschool in familieopstellingen doorlopen, te weten bij Hylke Bonnema van familieopstellingen.nl. Rogier zal op korte termijn ook zijn opleidingen gaan verzorgen in Zuid-Limburg waaraan ook ik mijn bijdrage zal leveren. Rogier is een vakman pur sang en bereid om mij bij te staan in mijn praktijk met zijn kennis en ervaring.

Ionoi, coaching, training

 Vergaderen of Overnachten tussen Valkenburg en Maastricht:

Hotel Kasteel Geulzicht ligt hoog op een rots, pal aan het Geuldal. Het riviertje de Geul stroomt er een waterval, op 100 meter vandaan. Het Geuldal wordt niet voor niets geroemd als een van de mooiste stukjes Nederland. ’s Zomers diepgroen en goudgeel, in de herfst ontloken in duizend kleuren en ’s winters als de sneeuw gevallen is een stukje Zwitserland.
De lucht is er zuiver en de wandelaar kan uren dolen door de natuur, waarin hij zich dikwijls in het buitenland waant, ware het niet dat de vele kruisen en kapelletjes eraan herinneren dat dit echt Zuid Limburg is.
De rustieke ligging, in een wandelroute-rijke omgeving is de basis voor uw actieve-, kuur-, ontspannings- of zelfs werkvakantie. De Aspiratiecoach en familieopstellingen Limburg werken samen met dit Kasteel. Voor de familieopstellingen met groepen verzorgt Kasteel Geulzicht de accommodatie.

kasteel Geulzicht, romantisch hotel limburg

http://www.mcconsultants.nl/

MC Consultants B.V. is dé consultant voor Mediation en Coaching. Dit niet mis te verstane statement komt op krachtige wijze tot uitdrukking in het bewust gekozen adagium:

Het juiste adres voor:

  • het volgen van een geaccrediteerde/erkende Basisopleiding Mediation en een geaccrediteerde/erkende opleiding tot (erkend) Coach, al dan niet “in Company”;
  • het volgen van de geaccrediteerde/erkende specialisatieopleiding tot MfN (NMI) Familiemediator;
  • het volgen van vervolg- en specialisatiecursussen t.b.v. de voor registratie gestelde eis van permanente educatie;
  • ondersteuning bij de implementatie van Mediation als onderdeel van kwaliteitsborging (bvb. bij klachtafhandeling) binnen uw bedrijf of instelling;
  • ondersteuning terzake de implementatie van Coaching als vast onderdeel van personeelswerk c.q. personeelszorg binnen uw bedrijf of instelling;
  • op maat trajecten terzake individuele of groepsgewijze (team) Coaching;
  • deelname aan een pool c.q. bank voor Mediators en Coaches t.b.v. onder andere super- of intervisie en de mogelijkheid van detachering.

Het is een jonge innovatieve onderneming en worden aangestuurd door de algemeen directeuren P.A.M. (Petra) Vanderlyde en Mr. A.J.P.M. (Jan) Snoeijer.

Bij MC Consultants heb ik mijn erkende coach opleiding voltooid en mag ik blijvend rekenen op en gebruik maken van hun expertise en ervaring.

mc consultants